bestellingen worden vanaf €19,95 gratis en standaard mooi ingepakt verzonden

Gedenksieraden

Aan een verdrietige gebeurtenis, een fijne tastbare herinnering verbinden. Een sieraad wat fijn draagt en de herinnering aan alle mooie dingen uit het verleden laat spreken. 
In het atelier werkt Marjan nauw samen met een goudsmid en een zetter. Bij emotionele opdrachten zoals deze wordt er veel besproken. We beginnen altijd met een uitgebreid overleg met de opdrachtgeefster, goede vragen en goed luisteren naar de antwoorden. Daar gaat het namelijk allemaal om, dat de opdrachtgeefster het meest tevreden wordt met het uiteindelijke resultaat ❤ 

Uiteindelijk komt daar het perfecte ontwerp uit. Onze prachtige projecten kun je op deze pagina vinden, door op de foto te klikken krijg je meer info, bijvoorbeeld over hoe het project tot stand is gekomen, waarom we hiervoor gekozen hebben etc!

Waar Marjan óók heel veel passie voor heeft? Het restaureren van verouderde sieraden. We maken van een sterk verouderd sieraad wat je nóóit zou gaan dragen, een prachtig stuk . Naast dit soort complexe reparaties voeren we ook ‘simpele’ reparaties uit zoals bijvoorbeeld het solderen van gebroken sieraden of het op maat maken van ringen. Marjan staat al 40 jaar in Hendrik Ido Ambacht & op vrijdag in ‘S-Gravenzande op de markt. Je bent altijd welkom om langs te komen. 

Sale

Unavailable

Sold Out