standaard gezellig ingepakt verzonden! ✨

De zegelring van zijn opa in een nieuwe ring verwerkt

Hij kreeg de gouden zegelring met de initialen van zijn opa en nadat hij deze een tijd lang met veel plezier dagelijks tijdens al zijn zware werk gedragen had, was deze nu erg dun geworden. Nog een paar jaar de gouden zegelring zo dragen, en deze zou dusdanig weggesleten zijn dat deze ondraagbaar zou worden! Daar was de ring hem veel te dierbaar voor en daarom hebben we samen plan bedacht opdat hij de gouden ring van zijn opa nog vele jaren met veel plezier zou kunnen dragen.

We hebben eerst foto's van de ring gemaakt voor de latere gravure, daarna een mal van zijn opa's ring gemaakt,  vervolgens hebben we goud toegevoegd om de uiteindelijke ring te verzwaren en zo de ring van zijn opa gegoten in een geheel nieuwe zwaardere en dus sterkere gouden zegel ring! 

Daarna is de ring naar onze handgraveur gegaan en deze heeft de opdrachtgever zijn eigen initialen, geheel met de hand, in de ring gegraveerd! Zo kan de opdrachtgever deze ring weer doorgeven aan zijn volgende generatie. Ter nagedachtenis aan zijn opa, heeft de handgraveur vervolgens de gravure van zijn opa exact zoals deze was gegraveerd in de binnenzijde van de ring! 

Nu heeft hij een ring waar hij oh zoveel jaar nog zoveel plezier van zal hebben, en daarna ook zijn nakomelingen! 

 

Hier onder zie je de voor foto! We zijn erg blij met het resultaat! 

 

Sale

Unavailable

Sold Out