bestellingen worden vanaf €19,95 gratis en standaard mooi ingepakt verzonden

Openingstijden - Marjan van Es

Marjan van Es is 45 jaar geleden begonnen als opgeleid juwelier/goudsmid op de markt in Hendrik ido Ambacht en 'S-Gravenzande, niet alleen heeft ze hier de mooiste collectie sieraden en horloges maar voert ze ook kleine reparaties uit zoals het vervangen van een batterij, pinnetje of bandje van een horloge of het aanzetten van een nieuwe sluiting aan collier of armband. Grotere reparaties of gedenksieraden worden wel op de markt besproken met de klant maar deze voert zij in ons atelier uit, dit is echter geen bezoek adres. 

Het antwoord wat we al zó vaak hebben gehoord 'op de markt? een juwelier?!' Yes! Wij zijn al 45 jaar opgeleid juwelier/ goudsmid op de markt en daar zijn we nog elke dag mega blij mee!

Niet alleen omdat we daardoor op 3 verschillende locaties staan met elk hun eigen fantastische klantgroep maar ook omdat onze kosten lager zijn en daarmee ook onze prijzen!

Win win toch? Dat we dan zo vaak onderschat worden, nemen we voor lief en verbazen het allerliefst nieuwe klanten die ons nog maar net kennen met onze kennis, expertise en vakmanschap 

Dan nu de markt tijden! Hier komen ze :

Woensdag : Berkel en Rodenrijs, van 9:00 - 17:00

Op 15 februari niet aanwezig

Kerkstraat, parkeren kan in omliggende straten

 

Vrijdag : 'S-Gravenzande, marktplein, 9:00 - 17:00 

Parkeren kan op nabij gelegen Graaf Florisplein of in nabij gelegen straten

 

Zaterdag : Oud-Rijswijk, herenstraat, 9:00 - 16:00

Op 18 en 25 februari niet aanwezig 

Parkeren kan in de Schoolstraat of nabij gelegen straten, het verschilt per gebied of er betaald parkeren geld :-)

 

 

Sale

Unavailable

Sold Out