De prijs van een gedenksieraad

Een vraag die we oh zo vaak krijgen maar die niet zo makkelijk te beantwoorden is!

Wel kun je ervan uit gaan dat het meest simpele ontwerp rond de 300 euro ligt en het meest uitgebreide ontwerp tussen de 500 - 1000 euro, dit is een breed antwoord maar dat komt omdat de uiteindelijke prijs van zoveel afhankelijk is :

1. Wat voor gedenksieraad wil je? Bijvoorbeeld een heel fijn collier zonder versiering of mineralen/edelstenen? Of wil je een prachtige brede ring met diamant? Zoals je je voor kunt stellen zit er aanzienlijk prijsverschil in deze twee voorbeelden!

2. Heb je zelf goud wat we kunnen gebruiken? Gaan we van een gedateerd sieraad vol emotionele waarde een ander sieraad maken naar jouw smaak? 

3. Wil je een edelsteen verwerken in je gedenksieraad? Zo ja, welke? En van hoeveel crt? De prijs varieert ontzettend! 

Daarom draaien we het eigenlijk altijd om, dit wordt een gedenksieraad waar je de rest van je verdere leven kracht en liefde uit zal putten. Het is voor ons het allerbelangrijkste dat je hier gelukkig van wordt. We beginnen altijd eerst met een gesprek en vaak komt Marjan er in het eerste gesprek al achter wat het ongeveer gaat worden en kan ze je alvast een ruwe schatting geven van het bedrag :-) 

 

Sale

Unavailable

Sold Out