vanaf €49 gratis verzending! shop je voor een lager bedrag? verzendkosten €1,90 🤩

Informatie over gedenksieraden

Voor het bespreken van een gedenksieraad hoef je geen afspraak te maken.

Marjan is elke woensdag tot 16:00 aanwezig op de markt in Berkel en Rodenrijs en elke vrijdag tot 16:00 in 'S-Gravenzande,

- op zaterdag is ze niet elke week maar ze kan hier wel naar toe komen om een gedenksieraad te bespreken, voor meer informatie en om een afspraak in te plannen, kun je haar bellen op het onderstaande nummer

Als je het fijn vind kun je eerst telefonisch even contact opnemen met Marjan! Dit kan via 0651739035 van maandag t/m vrijdag.

In het atelier vervaardigd Marjan al 45 jaar de mooiste gedenksieraden, er zijn een aantal mogelijkheden :

1. Je hebt zelf sieraden gekregen na het overlijden van een dierbare die hij of zij al een heel leven heeft gedragen en die erg gedateerd zijn, we kunnen er dan voor kiezen om dit sieraad geheel op te knappen zodat je deze weer kunt dragen óf en hier wordt vaak voor gekozen, we smeden dit sieraad om en maken er een heel ander sieraad van, geheel in jouw smaak!

2. Je wilt een heel nieuw gedenksieraad laten maken, we beginnen helemaal vanaf het begin met ontwerpen en creëeren een gedenksieraad vol liefde en emotionele waarde! 

We beginnen altijd met een gesprek op de markt waarbij Marjan goed naar je kijkt : wat voor type ben je, wat is je stijl, wat draag je het liefst en ook heel belangrijk : hoe draag je je sieraden het liefst? Tijdens elke activiteit die je doet of ben je uiterst zuinig?

 Jullie bespreken alle wensen en langzaam, eventueel aan de hand van voorbeelden, ontstaat er een idee! Vervolgens maakt Marjan een prijsopgave, dit is altijd een indicatie omdat je pas exact weet hoeveel materiaal/arbeidsuren je hebt besteed als het project klaar is maar zo heb je iniedergeval alvast een gevoel. 

Daarna, als je akkoord geeft, gaat Marjan aan de slag! Hoelang het duurt voor je je eigen gedenksieraad uiteindelijk voor het eerst gaat zien, verschilt per project. Soms is dat 14 dagen, soms is het 6 weken. Maar geloof ons, je geduld wordt beloond..

 Van sieraden gedragen door een dierbare, omsmeden tot een gedenksieraad met veel emotionele waarde waar je de rest van je leven kracht uit kunt putten.

 

Sale

Unavailable

Sold Out