standaard gezellig ingepakt verzonden! ✨

Van haar moeders sieraden, twee prachtige ringen gemaakt

 

Geliefde sieraden die jarenlang gedragen zijn, her ontwerpen en vervaardigen we zo dat ze weer met veel plezier en vol liefdevolle herinneringen gedragen kunnen worden ❤️

Maar zo'n prachtig project komt niet zomaar tot stand, er gaan soms maanden overheen voordat het perfecte ontwerp bedacht en vervaardigt is. In November hebben we de eerste keer samen om de tafel gezeten en nu.. is af! Wat ís het mooi geworden, zo blij met het resultaat.
Één ring was mooi, maar gedateerd. Eerst hebben we de bovenzijde van de ring afgezaagd, vervolgens de overige sieraden die nog wél veel emotionele waarde hadden maar niet meer gedragen zouden worden, omgesmolten en hieruit een nieuwe band vervaardigt. De bovenzijde van de ring is vervaardigt van witgoud, deze hebben we opnieuw gerhodineerd waardoor de diamanten weer prachtig tot hun recht komen.
De tweede ring was een gedateerde ring vervaardigt van witgoud met een gecultiveerde parel, van het omgesmolten goud hebben we een hele nieuwe ring, een onderschotel en vier zetpoten met de hand vervaardigt. Vervolgens hebben we ietsjes van de gecultiveerde parel gevijld zodat deze prachtig in de zetting valt. En als laatst stap.. de parel héél voorzichtig in de zetting geplaatst!

 

Sale

Unavailable

Sold Out