Twee vlak afgewerkte stoere geel gouden trouwringen

Ze appte me en voordat ik het hele bericht had kunnen lezen stond ik al te jubelen omdat ik direct begreep waar het over ging.. verder wist bijna niemand het nog en wij waren de enige bij wie ze deze speciale aanschaf wilde doen! Voor ons zo hartverwarmend en leuk! ❤️❤️

Ze kwamen samen langs en na goed overleg + hun maten gemeten te hebben verzamelde m’n moeder en ik alle opties bij verschillende leveranciers vandaan.. 🥰

De afspraak erna kwamen we samen tot twee prachtig vlak afgewerkte strakke ringen! Ook zocht ze er een goud collier bij voor tijdens het sporten, zo houd ze altijd haar ring dichtbij zich ❤️

De ringen gegraveerd met de lasergraveermachine en tádaaa, de perfecte set voor bij dit perfecte stel 🤩

 

Sale

Unavailable

Sold Out